Städfirma i Enköping

Att behöva städa inomhus när det är strålande sol ute är något som man verkligen inte vill göra. Det har jag gjort så många gånger men nu äntligen är det över och det är något jag inte kommer göra igen. Idag ringde jag till Ecomer Cleaning & Consulting och bokade dem en gång i veckan hela sommaren. Sedan så ska vi ju även flytta efter sommaren som ni vet och då har jag bokat dem för en flyttstädning också. Jag anlitade just dem för att våra vänner har dem som städfirma i Enköping och de har alltid varit väldigt nöjda med dem och sedan så är deras priser ett väldigt stort plus också. Men den största anledningen till att jag anlitade dem var att de inte använder rengöringsprodukter som innehåller n orsaka allergier. Vid långvarig exponering kan det medföra framtida hälsoproblem, som kan främja uppkomsten av cancer, orsaka infertilitetsproblem eller få nedsatt immunförsvar. Om även du vill anlita dem efter ha mer information om dem kan du ringa till dem på telefonnummer, 076 – 891 15 49.