VOLAB Vinyl och Läder AB

Nu är det dags att berätta för er om ett företag vid namn Volab Vinyl & Läder. Detta är ett företag som håller på med bland annat designmöbler på Södermalm och jag har hört mycket bra om detta företag. Jag har inte tagit hjälp av dem själv, men jag funderar på att skicka in en speciell stol som betyder mycket för mig och jag är helt säker på att det är värt resan dit. Eftersom de håller på med att fixa olika typer av designmöbler på Södermalm så tänkte jag att de kunde hjälpa mig med denna stolen så att den slipper se tråkig ut och att jag ska slippa slänga den. Har ni någon gång fått hjälp av dem så kan ni gärna kommentera det och kanske visa bilder så att jag kan få se hur bra de är.

Min vän har fått hjälp av dem och de fixade hennes soffa som är väldigt fin och det blev hur bra som helst. Den såg helt ny ut och hon har vart väldigt tacksam över deras hjälp eftersom de fixade hennes soffa som tidigare var hennes mormors. Hennes mormor betydde allt för henne och därför ville hon fixa denna soffan så att den skulle kunna följ med i flera år till. Så nu tror jag att jag ska lämna in min stol till Volab Vinyl & Läder som är bra på designmöbler på Södermalm, så att den kan bli fin och hel igen. Det var allt för idag, så vi ses i nästa inlägg, och glöm inte att kommentera om ni har fått hjälp av detta företag och visa bilder på hur era möbler blev. Ha det så bra nu!