Flytt i helgen

Jag har planerat att flytta till ett hus nu till helgen. Det som jag är mest orolig för är själva flytten eftersom jag inte har så många som just kan hjälpa mig då. Jag har ändå en hel del saker som ska flyttas med eftersom jag inte bodde i en så liten lägenhet och har samlat på sig en hel del saker under tiden jag bodde där. 

Vi har hyrt en liten transport, men jag tror verkligen inte att den kommer att räcka till. Jag har vissa möbler som är väldigt stora och som skulle behöva en större transportbil, så det kommer absolut inte att fungera. Jag funderar på att kanske anlita ett företag som hjälper till med flytt av de större föremålen. Det skulle nog underlätta oss en hel del eftersom vi då inte behöver hyra ytterligare en transport. Så jag ska nog ringa ett företag som innehar tjänster inom flytthjälp.

Jag funderar på att anlita Annelunds Städ och Flyttservice som har utfört många olika flytt här hos grannarna så jag tror att det blir jättebra. De har varit nöjda och flytten som de utförde gick alltid smidiga och snabba till så jag tror att det kommer bli bra. Jag ska ta och ringa de idag när jag kommer hem hade jag tänkt. Jag hoppas verkligen att de kan hjälpa mig med att flytta de större möblerna, för annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag har planerat det lite dåligt med att kunna planera flytt, för man borde ju anlita ett flyttföretag ett bra tag innan, men jag tror alltid att man har mer tid än jag tror.